İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Hacı Arif Bey İlkokulu

Hacı Arif Bey İlkokulu

Güzeltepe mah.1.Kaynak sok.No3 Eyüpsultan/İSTANBUL
Vizyon
Her yönüyle yaşama uyum sağlamış,başarılı ve üretken öğrenciler yetiştirmenin yanında diğer kurumlarında örnek aldığı,başarı düzeyi yüksek, eğitim imkanları bakımından yeterliğe sahip,ilgi ve sevginin temel felsefemiz olduğu nitelikli bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Türk Milli eğitiminin amaçları doğrultusunda, en büyük yatırımın insan için olduğu bilinci ile hareket ederek öğrencilerimizi,milli değerlerine bağlı,insana saygı ve sevgiyi ön plana alan, ahlaki değerleri önemseyen,kendini ifade gücü yüksek ,meslek ve çalışma bilincini kazanmış,yaşanan olaylara karşı duyarlı birer fert haline getirmek temel işlevimizdir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN TEKLİ EĞİTİM
Saatler
09:00 SABAH DERS BAŞLAMA SAATİ 12:25-12:55 ÖĞLE ARASI 12:55 ÖĞLE DERS BAŞLAMA SAATİ 14:30 DERSLERİN BİTİŞ SAATİ NOT: DERS SÜRELERİ 40 DK, TENEFÜS SÜRELERİ İSE 15 DK DIR.
Ulaşım
OKULUMUZUN ÖNÜNDE BULUNAN OTOBÜS DURAKLARINDAN 47Ç=GÜZELTEPE-EMİNÖNÜ 39Ç=HAMİDİYE MAHALLESİ - AKSARAY 48E=EMİNÖNÜ - GÖKTÜRK 48A=GÖKTÜRK - TOPKAPI 49GB=YUNUS EMRE MAH. - ŞİŞLİ HATLARI GEÇMEKTEDİR. AYRICA İSTOÇ-GÜZELTEPE AKSARAY-GÜZELTEPE MİNİBÜSLERİ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
EYÜP MERKEZE :6 KM ......ARAÇLA 12 DK. ALİBEYKÖY MERKEZE :1,7 KM.....ARAÇLA 4 DK. YÜRÜYEREK 14 DK.