İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Hacı Arif Bey İlkokulu

Mrt

Yeşilay Haftası kapsamında öğrencilerimizi bilgilendirici ve eğlendirici etkinlikler düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuz teras ve sundurma alanlarındaki su akıntısına neden olan alanlar Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla yenileniyor ve güvenli hale getiriliyor.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle andık.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

OKULUMUZDA DEPREME HAZIRLIK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA DEPREM TATBİKATI VE BİNA TAHLİYE TATBİKATI YAPILMIŞTIR.

Ekm

Okulumuz 2-B sınıfı Emirgan Korusuna gezi düzenledi ve Çekül Vakfı’nın eğitmenleriyle "Doğayı Tanıyorum" etkinliği yaptı.